Pemain Import Posisi mana yang sesuai untuk menggantikan Vedran Muratovic?

  1. Sarawak dah banyak kali di tipu agent dengan memperkenalkan import yang entah apa-apa.
  2. Vedran Muratovic salah seorangnya.. Bintang youtube.. bila di explore profile every year mala bertukar team. Maksudnya apa? Sik bagus lah ya.. kuang kuit tukar kelab. Terok gik dari Lame Kiawu!
  3. Kriteria bagus sik bagus player import yang perlu dicarik kita simple ajak.. Dari mata kasar i lah.. 
  • Dapat hold ball, create chances dengan player lain senang cerita macam – Robert Eshun & Romeo Kambou
  • Skillful, assist and dapat control ball macam – Junaid Hartley
  • Powerful in the air, set pieces macam – John Hunter or David Evans
  • Free kick specialist macam – Dough Ithier
Jangan berebut gilak ambik foreigner. Kaji selidik dolok dalam google.com .. If rasa sik pandei carik makei internet boleh mintak tolong dengan i kenal sik dengan player ya.. Ada history injury kah sik.. Scoring record before tok macam ney..


For temporary pakei jak dolok Khairul Azhar Eidros. Nya ada height, scoring record last season pun ok. Last but not least – Jangan sengaut!

Ya kata i lah. Apa kata kitak orang?

http://www.blogpoll.com/poll/view_Poll.php?type=java&poll_id=208290<a href=”http://www.blogpoll.com”>Free Blog Poll</a>

Ex Sarawak U-14 right winger. I stopped playing football because I’d done as much as I could. I needed something which was going to excite me as much as football had excited me.

Comments

  1. Anonymous

    cakap jak byk kawu tok. kedak kawu ya bagus gilak. Mun camya berik la cadangan ngan dak FAS. Iboh nk bisin kedak kawu jak btol

  2. Anonymous

    sapa terer gilak nok comment atas skali ya,mdh ckp byk,ckp byk??as a blogger,nang knak ckp byk pun pok..mun ckp ckit,bagus iboh jak bukak blog pok..8list respect lah ckit blogger yg merik pandangan bernas,bkn kdak segelintir blog/penyokong nok mcm2 tumboh dlm fb/penyokong bermusim nok nak alah2 madah ref jaik,ref jaik,sedangkan pekara paling penting,attacking kita yang nang xpat convert gol pok..8list,myb dgn cara tok,ada cdak player kah,cdak org dlm FAS ka ada maca,dpt merik cadangan dgn coach Albert..x mustahil ada cdak player nom maca blog tok bah..

    -ku bukan ultras,bkn penyokong no.1,tp ku konsisten nga match sarawak every season waema tgh up or drop,so aku agreed dgn pa d pdh blogger tok,nice job-

  3. Anonymous

    nak ats skali ya tungal x murat ya..ya nya emo yaa…ko tek pande gilak ka?????check2 gi stadium gik xda!!!mun x kau ya agen si murat paloi ya kali…

  4. Hafizul Hakim

    Yes, ada..
    Junaid Hartley kmk org yg carik for FAS for FREE..

    Management dah bertukar, so sikda communication gik dengan so called Fans assist check profile etc.. Totally Bergantung harap dengan recommendation agent player..

    Yang dapat komisyen nya introducer agent ya tadik.. =p

  5. Anonymous

    iyer..kawu..kawu..inggar ku baca nok 1st komen ya juak.ngeja kau pun xpande..kawu..hahaha…konfem 90s baby..dudok diam2 rumah jk kau,sik lamak gik pmr..sik ko tauk papa main bol sarawak tok eh

  6. Anonymous

    bena ta drik…nk atas abis ya bebal…ingt senang ka nok f2f ng cdak fas…kdk nok agak org kt waterfront ya,,,dari blog lh kita merik cadangan…cdak fas akan trbaca bh…xsalah ny molh blog…hak bsama…d anok bodo suka kau ya…eeeeee…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *